close x

Despre noi

TJ CONFMET este o afacere de familie care imbina experienta si traditia cu modernul de peste 10 ani. Activam in domeniul confectiilor metalice din fier forjat si inox de peste 10 ani, avand de-a lungul timpului o multime de clienti si colaboratori importanti.

Suntem preocupati permanent de calitatea, functionalitatea si durabilitatea produselor pe care le cream. Stim ca cea mai buna forma de promovare este multumirea si satisfactia clientilor nostri.

La TJ CONFMET suntem constienti de importanta pe care oamenii si calitatea muncii o au asupra produselor noastre. Experienta dobandita, ne permite sa executam orice tip de lucrari din fier forjat si inox, de la cele mai simple, pana la cele mai complexe. Vezi cateva din lucrarile pe care le-am realizat pana acum.

Folosim o gama variata de procedee de sudare a materialelor, precum sudura electrica sau in argon, conferim o rezistenta si durabilitate ridicata produselor noastre din inox si fier forjat.

Asteptam cu nerabdare sa punem in folosul dvs. experienta si profesionalismul nostru la cele mai inalte cote.

Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informatii suplimentare despre produsele noastre, preturile si ofertele promotionale curente.